Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα.. Θέλετε να χρησιμοποιήσουμε Cookies? Ναι, Αποδέχομαι

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Το AbouthePet.gr για να μπορέσει να δώσει στους πελάτες του τη δυνατότητα να αγοράζουν γρήγορα και οικονομικά τα προϊόντα του διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας (ALPHA Bank)

H Εταιρεία μας συνεργάζεται με την ALPHA Bank και οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Κατά την διαδικασία πληρωμής οι πελάτες μας μεταφέρονται σε ένα ασφαλές σύστημα που διαθέτει η ALPHA Bank όπου πραγματοποιούν με ασφάλεια τις συναλλαγές τους. Όλα τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών αποθηκεύονται στο σύστημα της ALPHA Bank και όχι στην πλατφόρμα μας.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το AbouthePet.gr δίνει επίσης την δυνατότητα στους πελάτες του να καταθέσουν τα χρήματα για την παραγγελία τους σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας. Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνει από τρίτη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε αποδοχή χρέωση όλων των εξόδων μεταφοράς.


Νόμισμα

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€)

ALPHA Bank

IBAN: GR38 0140 2440 2440 0200 2005 418
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Στην περίπτωση της Αντικαταβολής ο πελάτης πληρώνει κατά την παραλαβή των προϊόντων. Το κόστος εμφανίζεται στο καλάθι αγορών σας και υπολογίζεται αυτόματα με βάση το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Αφορά στις παραδόσεις εκτός περιφέρειας Αθηνών, όπου η παράδοση ολοκληρώνεται μέσω ACS Courier.