Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα.. Θέλετε να χρησιμοποιήσουμε Cookies? Ναι, Αποδέχομαι

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Το AbouthePet.gr για να μπορέσει να δώσει στους πελάτες του την δυνατότητα να μπορούν να αγοράζουν γρήγορα και οικονομικά τα προϊόντα του διαθέτει τους παρακάτω τρόπους αποστολής.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€ (ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)

  • Παράδοση με αυτοκίνητο της εταιρείας μας ή ACS Courier (Εντός Περιφέρειας Αθηνών)

Αυτός ο τρόπος αποστολής είναι από τους πιο οικονομικούς αν μένετε εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. Η Εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να σας φέρει τα προϊόντα σας ανεξαρτήτου όγκου και βάρους στην πόρτα σας με το αυτοκίνητο της, εντελώς Δωρεάν.


  • Παραλαβή από το Κατάστημα

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιλέγει να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημα. Οι παραγγελίες θα μένουν ενεργές για το διάστημα των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίηση τους, μετά το πέρας αυτού θα ακυρώνονται.

  • Παράδοση στην πόρτα σας μέσω ACS Courier

Στην περίπτωση που επιλέξετε να έρθουν τα πράγματα που έχετε παραγγείλει στην πόρτα σας αυτός είναι ένας από τους πιο οικονομικούς αλλά και γρήγορους τρόπους.

Μέσω των ACS Courier μπορείτε να έχετε τα πράγματά σας ακόμα και την επόμενη μέρα στην πόρτα σας.

Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι:

· 2.85€ τα 2 πρώτα κιλά με επιπλέον χρέωση ανά κιλό ίση με 0.99€

· Δωρεάν αποστολή στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω από 299.90€


Παρέχεται η δυνατότητα μέσω αντικαταβολής έναντι πρόσθετου κόστους 3.70€  • Παράδοση με μεταφορική εταιρεία που εσείς θα μας υποδείξετε

Αυτός ο τρόπος αποστολής είναι από τους πιο οικονομικούς αν μένετε εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής και το βάρος της παραγγελίας σας είναι μεγάλο ή έχει όγκο. Υπάρχει η δυνατότητα μετά από συνεννόηση μαζί μας στο τηλέφωνο 216 9002585 να σας αποστείλουμε τα προϊόντα μας με την μεταφορική εταιρεία που εσείς θα μας υποδείξετε και να τα παραλάβετε από την αντίστοιχη της περιοχής σας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής.

  • Προσοχή : Σε όλες τις παραγγελίες που ολοκληρώνονται και είναι έτοιμες για παραλαβή ο πελάτης δέχεται το αντίστοιχο ενημερωτικό Email ή ενημερώνεται μέσω τηλεφώνου