Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα.. Θέλετε να χρησιμοποιήσουμε Cookies? Ναι, Αποδέχομαι

Σαμπουάν Προσώπου Κατοικιδίων Facial Wash 150 ml

12.00 
AP11
Σε Απόθεμα
+

Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα.

To Top Dog Facial Wash αποτελεί ένα εξαιρετικό εκπλενόμενο καθαριστικό προσώπου χωρίς δάκρυα και χωρίς ερεθισμούς για τα μάτια και το δέρμα των σκύλων.

O καθαρισμός και η φροντίδα του κεφαλιού των σκύλων, ιδιαίτερα φυλών με πτυχώσεις, μακρύ και πυκνό τρίχωμα και έντονη σιελόρροια είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διατήρηση της υγιεινής τους. Η συσσώρευση υγρασίας και βρωμιάς στο πρόσωπο και τα μάτια τους αποτελούν έδαφος για ανάπτυξη βακτηριδίων και οσμών.

Το Facial Wash της Top Dog με την εξαιρετικά αποτελεσματική και ταυτόχρονα ήπια καθαριστική του δράση, καθαρίζει απαλά το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα και απομακρύνει μαύρα στίγματα, εκκρίσεις δακρύων, επιμένοντες ξεραμένους λεκέδες και οσμές. Οι ενυδατικές ουσίες όπως η Γλυκερίνη και η Μπεταΐνη προσφέρουν θρέψη του τριχώματος και του δέρματος, και ο μικροσωματιδιακός Κολλοειδής Άργυρος που περιέχει βοηθά αποτελεσματικά, με φυσικό τρόπο ενάντια στα βακτήρια και στην ανάπτυξή τους.


Συστατικά: Υπερκάθαρο Νερό, Γλυκερίνη, Μπεταΐνη, πολύ ήπια φυσικά προερχόμενα καθαριστικά, ήπιο συντηρητικό σύστημα, απαλό άρωμα ορχιδέας και σανδαλόξυλου, Υδροξείδιο του Νατρίου (ρυθμιστής pH)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική