Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα.. Θέλετε να χρησιμοποιήσουμε Cookies? Ναι, Αποδέχομαι

Ποιοι είμαστε

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση σας στα προϊόντα AbouthePet.gr

Η πρώτη μου επαφή με Σκύλο ήρθε από την παιδική μου ηλικία. Η ενασχόληση μαζί του, μου δίδαξε την παντοτινή αγάπη κι έτσι αποφάσισα η ζωή μου να είναι γεμάτη με τέτοιες στιγμές. Σαν αποτέλεσμα λοιπόν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Εκπαίδευση Σκύλων. Με την πάροδο του χρόνου αποφάσισα να δημιουργήσω το παρόν Διαδικτυακό Κατάστημα που έχει σαν σκοπό να ανταμείψει την αληθινή αγάπη, που μας προσφέρει ο πιστός μας φίλος, με Άριστης ποιότητας Τροφή που θα την λατρέψει και θα την ζητάει από μόνος του, καθώς και με αξεσουάρ και παιχνίδια για μια καλύτερη και πιο ευχάριστη καθημερινότητα.
Για να ανταποκριθώ στις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής, αναδιοργάνωσα τον τρόπο διαχείρισης και διανομής των προϊόντων, με στόχο να μειωθεί το ΚΟΣΤΟΣ και να κρατηθούν σταθερά χαμηλές οι τιμές των προϊόντων μας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ τώρα μέσω διαδικτύου (https://abouthepet.gr) ή τηλεφωνικά τα προϊόντα μας καλώντας στo 2169002585 και εμείς θα φροντίσουμε να τα παραλάβετε στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε πάντα με ποιοτικά, καινοτόμα προϊόντα, αλλά και επαγγελματισμό.

Φιλικά,

Ο ιδρυτής του AbouthePet.gr

Βασίλειος Κανελλόπουλος.